Κουζίνα
Οι επαγγελματικές κουζίνες είναι εξαιρετικά πολυάσχολα περιβάλλοντα με πιθανώς υγρά και ελαιώδη δάπεδα λόγω της αφθονίας των υγρών που χρησιμοποιούνται στις διαδικασίες μαγειρέματος και καθαρισμού και φυσικά τα υγρά είναι συχνά πολύ ζεστά!
Τα λύματα μπορεί επίσης να περιέχουν λίπος το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα απόφραξης των σωληνώσεων και να μην μπορεί να απελευθερωθεί στο σύστημα αποχέτευσης. Σε συνδυασμό, αυτοί οι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την Ασφάλεια των Τροφίμων, το Λειτουργικό κόστος και την Υγιεινή και Ασφάλεια.
ACO Hygienic Box Channel
- Υγειονομικός σχεδιασμός σύμφωνα με τα πρότυπα EN 1672, EN ISO 14159 και EHEDG έγγραφα 8, 13 και 44
- Πυθμένας σχήματος V για πλάτος έως 300 mm, ενισχυμένη βάση για πλάτος άνω και συμπεριλαμβανομένων των 400 mm
- Ρυθμιζόμενα ποδαράκια EasyFix για ευθυγράμμιση Πλήρως παθητικοποιημένο
- Ευρεία γκάμα σχαρών για κλάσεις φόρτισης L15, M125 και R50
ACO Hygenic Gully
ACO Pipe
ACO Wall protection
ACO Grease separators
Ασφάλεια τροφίμων
Η ασφάλεια των τροφίμων μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά λόγω των κακών συστημάτων αποστράγγισης και λιποσυλλέκτων. Οι λύσεις ACO έχουν σχεδιαστεί για την αποτελεσματική και ασφαλή αποστράγγιση και διαχείριση του νερού επεξεργασίας. Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας ειδικά για να μειώσουμε τον κίνδυνο μόλυνσης των τροφίμων.
Ελεγχος κόστους
Η διαχείριση του κόστους αποτελεί σημαντικό παράγοντα στις επιχειρήσεις σήμερα. Ο εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων αποστράγγισης και διαχωρισμού λίπους, θα πρέπει να εκπληρώνει τη λειτουργία του με χαμηλό επιχειρησιακό κόστος καθόλη τη διάρκεια ζωής του. Τα συστήματα αποστράγγισης και διαχωρισμού λίπους ACO σχεδιάζονται έτσι ώστε να μπορούν να συντηρούνται εύκολα, μειώνοντας το σχετικό κόστος καθαρισμού και μεγιστοποιώντας την υγιεινή.
Υγεία και Ασφάλεια
Η ελαχιστοποίηση του κινδύνου τραυματισμού στο χώρο εργασίας είναι πρωταρχικής σημασίας για κάθε εγκατάσταση επαγγελματικής κουζίνας. Είναι σημαντικό η εγκατάσταση σας να διαθέτει σύστημα αποστράγγισης, το οποίο βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας κατά τον καθαρισμό, το άδειασμα και τη λειτουργία, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η υγιεινή είναι πάντα η πρώτη σκέψη.